Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Personal Trainer

Wanneer je fit door het leven gaat, is het leven veel prettiger! Wanneer je je goed voelt, je niet buiten adem raakt wanneer je een trap op moet lopen, je niet de gehele tijd het gevoel hebt dat je het te koud hebt, wordt het hele leven makkelijker. Zeker wanneer dit bewegen in de buitenlucht gebeurd bevorderd dit de gezondheid.

Als Personal trainer kan ik je helpen jouw fitheidsdoelen te behalen, en je helpen een gelukkiger mens te worden. Ditalles bij voorkeur in de buitenlucht en in de Natuur

Met een combinatie van en conditietraining, kracht training, koude training en ademtraining en tegelijkertijd Mindfullness kan ik je helpen om jouw fitheidsdoelen te halen! Een combinatie met een voedingsdeskundige is hierbij een aanrader.

De conditietraining kan bestaan uit Wandelen, Hardlopen, Zwemmen, maar ook fietsen, kanoën of spel in een sportruimte. Bij de kracht training zal een goed en stevig bewegingsapparaat en een goede ondersteuning van je kern het doel zijn. Voor Bodybuilding moet je niet bij mij zijn. Slank zijn vind ik zelf minder belangrijk, je goed voelen, een goede conditie hebben en functionele kracht hebben wel.

We beginnen met een vraag gesprek om te kijken waar de behoefte liggen en de mogelijkheden en gaan dan kijken naar een aanbod op maat. Dit kan met een combinatie van al mijn activiteiten die ik al aanbied, maar dat hoeft niet. Je krijgt een beweeg programma op maat voor een maand en na een maand gaan we opnieuw kijken waar de behoeftes liggen en eventueel de doelen bijstellen.

Afhankelijke van jouw instap niveau zullen we 2 sessies per week plannen en krijg je huis werk mee om jezelf thuis ook uit te blijven dagen. Één sessie duurt 90 minuten en zal bestaan uit een deel techniek, een deel duurvermogen, een deel ademhaling, een deel kracht en eventueel een deel koude training bevatten.

Kosten €90 per sessie.
Dit is inclusief de huiswerkbegeleiding en het opstellen van een beweegschema.