Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Klachtenprocedure

Klachtenprocedure
LifeSimply doet altijd haar uiterste best om aan de wensen van de deelnemers tegemoet te komen. Bent u toch ontevreden over onze dienstverlening, dan kunt u uw klacht kenbaar maken bij de desbetreffende zwemdocent of sportdocent. Deze zal dan samen met u proberen de klacht te verhelpen.

Bent u niet tevreden met de afhandeling van de klacht? Dan kunt ons klachtenformulier invullen en te mailen. U krijgt binnen een week terugkoppeling van ons over het in behandeling nemen van de klacht. Daarnaast kunt u altijd telefonisch contact opnemen om uw klacht kenbaar te maken.

Seksueel grensoverschrijdend gedrag

Het geven van sport- en zwemlessen aan kinderen zonder deze aan te raken, is bijna onmogelijk. Ook met de andere activiteiten van LifeSimply zal minimaal contact soms nodig zijn om een beweging goed uit te kunnen voeren. LifeSimply stelt dan ook alles in het werk om iedereen een vertrouwd gevoel te geven over de manier waarop wij met uw kind omgaan. Alle instructeurs zijn in het bezit van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en daarnaast hanteren wij het ‘vierogen-principe’: u mag iedere zwemles of sportactiviteit zelf toekijken of iemand toe laten kijken hoe wij met u en uw kind omgaan.

Om ieder risico rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan, worden wij graag direct geïnformeerd over een eventuele verdenking of voorval. U kunt contact opnemen met LifeSimply  via de pagina contactgegevens. Iedere melding nemen wij uiterst serieus en zullen wij direct in behandeling nemen.

Daarnaast willen wij u wijzen op het telefonisch meldpunt van het NOC*NSF; centrum veilige sport. Hier kunt u een melding maken met een onafhankelijk persoon.

Hier kunt u, eventueel anoniem, advies inwinnen over zaken rondom seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een link naar de website vindt u hier.

LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging4 maanden geleden
Echt heel leuk! Ik ben al langer bezig om deze sport in de Regio op te zetten. Maar nu gaat Sportief Evenwicht Twello er ook serieus mee starten. Hier ben ik heel blij mee.
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging5 maanden geleden
Barefootwalking vanuit Zuiver geluk in Zutphen,

Vrijdag 11 uur tot 12 uur, vertrek en afsluiten bij Zuivergeluk in de Spitaalstraat

Het is heerlijk om blote voeten door het zand te lopen, maar het is ook heerlijk om op blote voeten door de modder te lopen en heel goed te voelen wat er onder je voeten is. Alleen zijn onze voetzolen die steentjes niet gewend, daarom is lopen op Barefootschoenen ook zo heerlijk.

Barefoot walking is een geweldige manier om sterker te worden en om onze voeten en lichaam te onttrainen om lui te zijn. Ons lichaam is niet meer gewend om zonder demping te lopen en hierdoor hebben wij veelal een slechte houding die ons meer energie kost dan nodig, met als risico blessures, die je nou juist wilde voorkomen door barefoot te gaan.

Daarom is techniek training voor Barefootwalking zeer belangrijk. Met de juiste training kun je door Barefootwalking juist blessures voorkomen waardoor je juist meer gaat genieten van het wandelen op je Barefootschoenen.

Rick Tuinman
Barefootrunner & walker sinds 2012
Www.lifesimply.nl