Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Hardlopen & wandelen

Bij LifeSimply gaan we bij het Hardlopen & wandelen terug naar de Natuur. Daarom lopen wij zoveel mogelijk onverhard en het liefst in de mooie Natuur. Onverhard zoeken wij liever de mooie en kleine paadjes op dan dat we het asfalt opzoeken. We doen liever Trailrunnen, dan asfaltlopen.

Wat is er mooier bij het lopen in de Natuur wanneer je één bent met de Natuur. Op de kleine paden door de bossen en langs de rivieren. Dit kun je met hardloopschoenen aan doen maar ook blootvoets. Maar blootsvoets lopen is een verandering van je techniek en je kracht in je lichaam. Dat kun je dat niet zomaar gaan doen. Bij LifeSimply is de ervaring en de kennis om dit gedoceerd aan te leren en zo een Barefootrunner of Barefootwalker te worden.

Chirunning is de Hardloop techniek die het beste past bij Natuurlijk lopen en dus ook bij Barefoot lopen. Wanneer u komt hardlopen en/of winterzwemmen bij LifeSimply, krijgt u de Chirunning techniek aangeboden, want Chirunning is Natuurlijk lopen en een andere manier past niet bij LifeSimply.

Voor meer informatie over deze techniek kunt u kijken op de Chirunning pagina of op Chirunning.nl