Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Chirunning

Met Chirunning en Chiwalking wordt hardlopen en wandelen makkelijker, met minder moeite. Door gebruik te maken van de zwaarte kracht kun je lichter lopen. Kun je sneller lopen en kun je verder lopen en tegelijkertijd blessure vrij lopen. Deze techniek past perfect bij Barefoot lopen, of je nu minimale schoenen draagt of geen schoenen.

Bij mijn hardlooptraining op maandag avond is er veel aandacht voor de Chirunningtechniek. Ongeveer 1/3 van de hardloop training bestaat uit het aanleren en perfectioneren van de Chirunning techniek.

Ook tijdens de hardloop en winterzwem momenten op woensdag, vrijdag en zondag is er veel aandacht voor Chirunning en dus blessure vrij lopen. Om meer te weten over Chirunning verwijs ik u naar Chirunning.nl.

Ik organiseer maandelijks een Chirunning cursus. Daar wordt de hele techniek in  2 dinsdag ochtenden aangeleerd. Het bekend maken van deze dagen zal gebeuren via Facebook, Instagram en op de site van Chirunning.nl. Deze activiteiten komen ook op de InZutphen kalender te staan. Het is ook mogelijk om een afspraak te maken op een voor u gepast moment.


Wilt u over nu al meer weten over ChiRunning en ChiWalking kunt u kijken op ChiRunning.nl en wilt u meer weten over de mogelijkheden bij LifeSimply, dan kunt u mij mailen info@lifesimply.nl, bellen of een bericht sturen via Whatsapp of Signal, 0626776704