Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Chirunning

Met Chirunning en Chiwalking wordt hardlopen en wandelen makkelijker, met minder moeite. Door gebruik te maken van de zwaarte kracht kun je lichter lopen. Kun je sneller lopen en kun je verder lopen en tegelijkertijd blessure vrij lopen. Deze techniek past perfect bij Barefoot lopen, of je nu minimale schoenen draagt of geen schoenen.

Bij mijn hardlooptraining op maandag avond is er veel aandacht voor de Chirunningtechniek. Ongeveer 1/3 van de hardloop training bestaat uit het aanleren en perfectioneren van de Chirunning techniek.

Ook tijdens de hardloop en winterzwem momenten op woensdag, vrijdag en zondag is er veel aandacht voor Chirunning en dus blessure vrij lopen. Om meer te weten over Chirunning verwijs ik u naar Chirunning.nl.

Ook organiseer ik meerdere keren per jaar een Chirunning cursus. Daar wordt de hele techniek in  3 dag delen of in een gehele dag aangeleerd. Het bekend maken van deze dagen zal gebeuren via Facebook, Instagram en op de site van Chirunning.nl. Deze activiteiten komen ook op de InZutphen kalender te staan.

Chiwalking en Barefootwalking cursussen worden maandelijks georganiseerd vanuit Zuiver Geluk Zutphen. Het bekend maken van deze data zal ok gebeuren via mijn Facebook en Instagram en de Facebook van Zuiver Geluk en bij Zuiver Geluk. Deze activiteiten komen ook op de InZutphen kalender te staan

Wilt u over nu al meer weten over ChiRunning en ChiWalking kunt u kijken op ChiRunning.nl en wilt u meer weten over de mogelijkheden bij LifeSimply, dan kunt u mij mailen info@lifesimply.nl, bellen of een bericht sturen via Whatsapp, Signal of Telegram, 0626776704