Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Zwemtraining Borstcrawl

Wanneer je de Borstcrawl goed beheerst is er geen makkelijkere en snellere slag die je zo lang vol kunt houden. Er is ook geen zwemslag, die dichter bij onze natuurlijke beweging in het water past. Kleine kinderen gaan al op zijn hondjes zwemmen en watertrappelen. Maar de meeste mensen hebben moeite met de Borstcrawl vanwege het niet hebben van een juiste manier van ademhaling. Dat is verbazingwekkend makkelijk aan te leren.

Momenteel ben ik mijzelf een nieuwe techniek aan het eigen maken. Total Immersion! Ik merk nu al bijzar extreme verbetering in mijn snelheid, met veel minder moeite!

Wanneer ik mijn techniek voldoende verbeterd heb en ik mij verdiept heb in het geven van deze Borstcrawl techniek, wil ik dit gaan ik dit graag overbrengen.

Wanneer je geïnteresseerd bent, informeer dan naar de status hiervan.

LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging4 maanden geleden
Echt heel leuk! Ik ben al langer bezig om deze sport in de Regio op te zetten. Maar nu gaat Sportief Evenwicht Twello er ook serieus mee starten. Hier ben ik heel blij mee.
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging5 maanden geleden
Barefootwalking vanuit Zuiver geluk in Zutphen,

Vrijdag 11 uur tot 12 uur, vertrek en afsluiten bij Zuivergeluk in de Spitaalstraat

Het is heerlijk om blote voeten door het zand te lopen, maar het is ook heerlijk om op blote voeten door de modder te lopen en heel goed te voelen wat er onder je voeten is. Alleen zijn onze voetzolen die steentjes niet gewend, daarom is lopen op Barefootschoenen ook zo heerlijk.

Barefoot walking is een geweldige manier om sterker te worden en om onze voeten en lichaam te onttrainen om lui te zijn. Ons lichaam is niet meer gewend om zonder demping te lopen en hierdoor hebben wij veelal een slechte houding die ons meer energie kost dan nodig, met als risico blessures, die je nou juist wilde voorkomen door barefoot te gaan.

Daarom is techniek training voor Barefootwalking zeer belangrijk. Met de juiste training kun je door Barefootwalking juist blessures voorkomen waardoor je juist meer gaat genieten van het wandelen op je Barefootschoenen.

Rick Tuinman
Barefootrunner & walker sinds 2012
Www.lifesimply.nl