Press "Enter" to skip to content

Trailrunnen

Trailrunnen is in mijn opinie de puurste vorm van hardlopen. Je loopt over de mooiste onverharde paden in de mooiste gebieden en maakt zoveel mogelijk hoogte meters. En waarom? Om zoveel mogelijk te genieten!
Na een trailrun is het niet belangrijk wat je tijd is of hoeveelste je geworden bent, maar wel hoeveel je genoten hebt! Je loopt in de Natuur en bent één met de Natuur.

Belangrijk is dat iedereen mee moet kunnen komen en de trainingen zullen dan ook verdeeld worden in verschillende niveaugroepen. Waarbij de training zoveel mogelijk gedifferentieerd wordt en iedereen plezier kan hebben van het trailrunnen op zijn of haar niveau

Bij LifeSimply hebben wij verschillende trainingen voor de Trailrunnen:
Op maandagavond is er een techniektraining en intervaltraining. Nu, door de Coronamaatregelen, vinden deze plaats op een zandweg. Wanneer de maatregelen dit toestaan, zullen deze trainingen gaan plaatsvinden op het cross- en MTB-parkoers van ETP!

Op donderdagochtend lopen we langs de Berkel op zachte ondergrond. Een goede training voor de kracht in de benen en het evenwicht. Ook zullen we deze training ondersteunen met techniek oefeningen en Core-stability oefeningen. Deze training is zeer geschikt voor de beginnende Barefoot runner.

Zondag middag gaan we met een met een groep een duurloop doen in een mooi Natuurgebied in de omgeving van Zutphen