Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Zwemmen

Met LifeSimply organiseren wij de volgende zwemactiviteiten:

Winterzwemmen, bij Walrusclub Zutphen kunt u vanaf oktober tot en met maart Winterzwemmen. Bij Walrusclub Zutphen doen we dat zoals ze in Rusland doen. Kort, maar een zeer krachtige boost voor je gezondheid.

Natuurlijke Borstcrawltraining, bij Walrusclub Zutphenverzorgen we Natuurlijke Borstcrawltraining. Heb je altiijd al Borstcrawl willen leren of wil je makkelijker, verder en sneller zwemmen? Bij LifeSimply leren we je een zwemtechniek die gebruik maakt van de kracht van het water in plaats proberen zo snel mogelijk door het water te gaan. Het verschil, met hard werken wordt je moe en ga je een beetje harder, maar met een Natuurlijke borstcrawl techniek glij je door het water en zwem je met veel minder moeite veel sneller, en ga je makkelijker veel verder!

Open waterzwemmen, wat is er lekkerder dan zwemmen in buitenwater? Vanaf april tot en met september bieden wij Open waterzwemtrainingen aan. Hier kun je trainen voor de Vrije Slag door Zutphen, voor de Triathlon of als zomertraining voor het Winterzwemmen

Zwemlessen, voor kinderen. Hierbij staat het kind en zijn of haar plezier in het water centraal. Een diploma is daar een gevolg van!

Zwemlessen in het zwembad bij Sutfene