Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Zwemmen

Met LifeSimply organiseren wij de volgende zwemactiviteiten:

Winterzwemmen, bij Walrusclub Zutphen kunt u vanaf oktober tot en met maart Winterzwemmen. Bij Walrusclub Zutphen doen we dat zoals ze in Rusland doen. Kort, maar een zeer krachtige boost voor je gezondheid.

Open waterzwemmen, wat is er lekkerder dan zwemmen in buitenwater? Vanaf april tot en met september bieden wij Open waterzwemtrainingen aan. Hier kun je trainen voor de Vrije Slag door Zutphen, voor de Triathlon of als zomertraining voor het Winterzwemmen

Zwemlessen, voor kinderen. Hierbij staat het kind en zijn of haar plezier in het water centraal. Een diploma is daar een gevolg van!

Zwemlessen in het zwembad bij Sutfene
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging1 maand geleden
Echt heel leuk! Ik ben al langer bezig om deze sport in de Regio op te zetten. Maar nu gaat Sportief Evenwicht Twello er ook serieus mee starten. Hier ben ik heel blij mee.
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging2 maanden geleden
Barefootwalking vanuit Zuiver geluk in Zutphen,

Vrijdag 11 uur tot 12 uur, vertrek en afsluiten bij Zuivergeluk in de Spitaalstraat

Het is heerlijk om blote voeten door het zand te lopen, maar het is ook heerlijk om op blote voeten door de modder te lopen en heel goed te voelen wat er onder je voeten is. Alleen zijn onze voetzolen die steentjes niet gewend, daarom is lopen op Barefootschoenen ook zo heerlijk.

Barefoot walking is een geweldige manier om sterker te worden en om onze voeten en lichaam te onttrainen om lui te zijn. Ons lichaam is niet meer gewend om zonder demping te lopen en hierdoor hebben wij veelal een slechte houding die ons meer energie kost dan nodig, met als risico blessures, die je nou juist wilde voorkomen door barefoot te gaan.

Daarom is techniek training voor Barefootwalking zeer belangrijk. Met de juiste training kun je door Barefootwalking juist blessures voorkomen waardoor je juist meer gaat genieten van het wandelen op je Barefootschoenen.

Rick Tuinman
Barefootrunner & walker sinds 2012
Www.lifesimply.nl