Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Kosten en tijden

Volwassen activiteiten 

Je kunt bij LifeSimply altijd betalen per keer, per maand of per jaar. Je betaald altijd per activiteit, dus wanneer je 1 keer per week gaat sporten, betaal je 1 keer sporten en wanneer je 3 keer per week gaat sporten, betaal je ook 3 keer. Wanneer je 2 activiteiten achter elkaar doet, betaal je ook voor 2 activiteiten!

Prijzen

Losse keer sporten €10,-

Abonnementen:
1 Activiteit per week; €37,50 per maand
2 Activiteiten per week; €70 per maand (-10%)
3 Activiteiten per week; €100 per mnd (-15%), is een passe par tout

Passe par tout voor een heel jaar:
Een heel jaar onbeperkt sporten €1000,- en korting van 50% op de reizen.

Kinder activiteiten 

Naschoolse Gym
Losse keer sporten €7,-

€25,- per maand. Totaal betaal je 10 maanden
€200,- voor een schooljaar

Zwemlessen
€60 per maand.

Zwemlessen zijn (in principe) alle zondagen, behalve 2 zondagen in de kerstvakantie en Paas en Pinksteren. In de zomer vakantie wordt de zondagen in juli zwemlessen gegeven. In de maand augustus niet.

Privé zwemles
Het is ook mogelijk om op de zondagen Privé lessen te krijgen. Dit kan in overleg met 1 of 2 zwemmers, afhankelijk van wat de zwemmer nodig heeft. Deze lessen zijn voor zowel 4 jarige als voor 100 jarige toegankelijk.

Kosten Prive les; €96 per keer
Kosten Met twee zwemles is €96/2= €48 per keer

Ik heb ruime ervaring met zwemlessen en gymlessen met Speciale Doelgroepen. In combinatie met mijn creativiteit

LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging4 maanden geleden
Echt heel leuk! Ik ben al langer bezig om deze sport in de Regio op te zetten. Maar nu gaat Sportief Evenwicht Twello er ook serieus mee starten. Hier ben ik heel blij mee.
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging5 maanden geleden
Barefootwalking vanuit Zuiver geluk in Zutphen,

Vrijdag 11 uur tot 12 uur, vertrek en afsluiten bij Zuivergeluk in de Spitaalstraat

Het is heerlijk om blote voeten door het zand te lopen, maar het is ook heerlijk om op blote voeten door de modder te lopen en heel goed te voelen wat er onder je voeten is. Alleen zijn onze voetzolen die steentjes niet gewend, daarom is lopen op Barefootschoenen ook zo heerlijk.

Barefoot walking is een geweldige manier om sterker te worden en om onze voeten en lichaam te onttrainen om lui te zijn. Ons lichaam is niet meer gewend om zonder demping te lopen en hierdoor hebben wij veelal een slechte houding die ons meer energie kost dan nodig, met als risico blessures, die je nou juist wilde voorkomen door barefoot te gaan.

Daarom is techniek training voor Barefootwalking zeer belangrijk. Met de juiste training kun je door Barefootwalking juist blessures voorkomen waardoor je juist meer gaat genieten van het wandelen op je Barefootschoenen.

Rick Tuinman
Barefootrunner & walker sinds 2012
Www.lifesimply.nl