Druk op "Enter" om naar inhoud te gaan

Naschoolse gym

Een goed bewegingsapparaat ontwikkel je door veel te oefenen. Plezier in bewegen groeit wanneer je meer kan. Daarom hebben is elke week Naschoolse Gym voor de jongste kinderen, want hoe jonger geleerd hoe ouder gedaan.

Hierbij ligt de focus weer op plezier en vanuit het plezier bewegen. We doen veel klim- en klauter spelletjes, judo, tikspelletjes, mik en vag oefeningen en eigenlijk oefenen we alle Grondvormen van bewegen. Zeer geschikt voor de jongste die nog vaak geen bewegingsonderwijs krijgen. Maar vooral zeer geschikt voor de kinderen die van bewegen houden. En eigenlijk zijn dat alle kinderen!

Tijd;      maandag middag van 15.00 uur tot 16.00 uur
elke schoolweek. (Niet in vakanties en op feestdagen).
Locatie; gymzaal aan de Rietbergerstraat

opgave en info; info@lifesimply.nl

LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging4 maanden geleden
Echt heel leuk! Ik ben al langer bezig om deze sport in de Regio op te zetten. Maar nu gaat Sportief Evenwicht Twello er ook serieus mee starten. Hier ben ik heel blij mee.
LifeSimply Natuurlijk in Beweging
LifeSimply Natuurlijk in Beweging5 maanden geleden
Barefootwalking vanuit Zuiver geluk in Zutphen,

Vrijdag 11 uur tot 12 uur, vertrek en afsluiten bij Zuivergeluk in de Spitaalstraat

Het is heerlijk om blote voeten door het zand te lopen, maar het is ook heerlijk om op blote voeten door de modder te lopen en heel goed te voelen wat er onder je voeten is. Alleen zijn onze voetzolen die steentjes niet gewend, daarom is lopen op Barefootschoenen ook zo heerlijk.

Barefoot walking is een geweldige manier om sterker te worden en om onze voeten en lichaam te onttrainen om lui te zijn. Ons lichaam is niet meer gewend om zonder demping te lopen en hierdoor hebben wij veelal een slechte houding die ons meer energie kost dan nodig, met als risico blessures, die je nou juist wilde voorkomen door barefoot te gaan.

Daarom is techniek training voor Barefootwalking zeer belangrijk. Met de juiste training kun je door Barefootwalking juist blessures voorkomen waardoor je juist meer gaat genieten van het wandelen op je Barefootschoenen.

Rick Tuinman
Barefootrunner & walker sinds 2012
Www.lifesimply.nl